Herken jij je in, continue te veel hooi op je vork nemen? Het lastig vinden om ’nee’ te zeggen en overal goed in willen zijn? Constant over je eigen grenzen heen gaan? Niet meer weten wie je bent en wat je leuk vind? Waar je goed in bent?… Zo was ik ook. Maar nu niet meer! Tja, maar wie ben ik eigenlijk wel?

Dina Hoekstra

Spontaan, vrolijk, gevoelig en een doorzetter. Trotse (bonus)moeder van 5 (bonus)dochters en 1 zoon. Opgegroeid in Lemmer, nu samenwonend in Nijland. Dit ben ik! Gek op mijn gezin, de natuur en mijn werk. Actief in de voetbal en turnwereld van mijn kinderen.

Tijdens mijn jeugd heb ik verschillende dingen meegemaakt, door alle gebeurtenissen weg te stoppen ben ik op gegeven moment vast gelopen en overspannen geraakt. Met diverse hulpverlening zoals onder andere paardencoaching, gesprekken met praktijkondersteuner, en de juiste doorzettingskracht ben ik hier weer bovenop gekomen.

In 2020 heb ik de opleiding tot Lifecoach afgerond. Hiermee kan ik dieper op problemen ingaan en samen kijken naar waar je tegen aan loopt en hoe dit het beste op te lossen op een manier welke bij jou past. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor jou te werken. We zijn allemaal uniek! Op beide vlakken wordt er gewerkt aan wie je werkelijk bent en waar je naartoe wilt. Voelen waar je staat en kijken naar wat jij diep vanbinnen wilt!

Doordat ik op veel gebieden ervaringen heb, ken ik je ook breed helpen.
De gebieden waarin ik je kan ondersteunen zijn o.a.:
– Stiefgezin
– Jong ouder zijn
– Burn-out
– Ziekte
– Misbruik
– Hoog gevoeligheid
– Opvoeding/gezin (alle leeftijden)

Als er iets is wat ik belangrijk vind, en wat ik anderen ook gun, dan is het vertrouwen in jezelf, je intuïtie en je gevoel. Dat was ik zelf eerst kwijt. Ik twijfelde veel en luisterde dan eerder naar wat iemand anders mij adviseerde dan naar wat mijn intuïtie mij ingaf. Mijzelf weer leren kennen ging met vallen en opstaan. Hierdoor leerde ik wel loslaten, naar mijzelf luisteren en dat er niet één juiste weg is maar meerdere. Maar ook doorzetten en doen. Stap voor stap.

Klanten omschrijven mij en de trajecten als zeer fijn, warm en ontspannen. Ze voelen zich gehoord en hoeven zich nergens voor te schamen. Ze vinden dat ze open hun verhaal kunnen doen wat ik ook heel belangrijk vind in je proces.

Nu zit ik weer lekker in mijn vel doordat ik anders in het leven sta. Niet alleen het luisteren naar je lichaam, maar ook de verwachtingen van jezelf en het tijdig ontspannen zijn heel belangrijk!

Gun je jezelf dit ook of ben je nieuwsgierig geworden wat dit bij jou kan doen? Maak een afspraak en kom ervaren!

Dat is de reden waarom ik jou graag wil helpen meer in balans te zijn en energie over te houden voor leuke dingen!

Ga jij voor meer energie, meer power en een gelukkiger leven?