Ken jij ze, die mensen die bijna continue te veel hooi op hun vork nemen? Die het lastig vinden om ’nee’ te zeggen en overal goed in willen zijn? Die constant over hun grenzen heen gaan? Dat ging over mij; zo was ik ook. Maar nu niet meer! Tja, maar wie ben ik eigenlijk wel?

Dina Hoekstra

Spontaan, vrolijk, gevoelig en een doorzetter. Trotse moeder van 1 dochter en 1 zoon. Opgegroeid in Lemmer, nu wonend in Winsum Frl. Dit ben ik! Gek op mijn gezin, de natuur en mijn werk. Actief in de voetbal en turnwereld van mijn kinderen.

Tijdens mijn jeugd heb ik verschillende dingen meegemaakt, door alle gebeurtenissen weg te stoppen ben ik op gegeven moment vast gelopen en overspannen geraakt. Met diverse hulpverlening zoals paardencoaching en gesprekken met praktijkondersteuner, en de juiste doorzettingskracht ben ik hier weer bovenop gekomen.

Ook één van die hulpverlening was Access Bars. Na één sessie ervoer ik rust in mijn hoofd. Dit was erg wennen omdat ik altijd in mijn hoofd bezig was. Veel piekeren en malen, slecht in slaap kunnen komen, onrustig slapen, stress. Dit was na de sessie minder. Tijdens de derde sessie begon halverwege tranen langs mijn gezicht te lopen. Zonder controle erover te kunnen hebben bleven de tranen maar komen. Dit luchtte enorm op. Eenmaal thuis was ik heel moe. Gelijk op bed gegaan en heerlijk geslapen. Sindsdien pieker ik bijna niet meer, ben optimistischer, meer energie en een stuk ontspannender. Strubbelingen waar ik tegenaan loop blijven minder lang in mijn hoofd malen.

Nu zit ik weer lekker in mijn vel doordat ik anders in het leven sta. Niet alleen het luisteren naar je lichaam, maar ook de verwachtingen van jezelf en het tijdig ontspannen zijn heel belangrijk!

Doordat ik zo enthousiast was van wat dit met je kon doen, ben ik zelf de cursus gaan doen. Dit wat ik ervaren heb gun ik iedereen. Weer jezelf kunnen zijn en rust ervaren.

Mijn opleiding tot Lifecoach sluit hier mooi bij aan, zodat ik ook op dit vlak jullie kan helpen. Op beide vlakken wordt er gewerkt aan wie je werkelijk bent en waar je naartoe wilt. Voelen waar je staat en kijken naar wat jij diep vanbinnen wilt?

Gun je jezelf dit ook of ben je nieuwsgierig geworden wat dit bij jou kan doen? Maak een afspraak en kom ervaren!

Dat is de reden waarom ik jou graag wil helpen meer in balans te zijn en energie over te houden voor leuke dingen!

Ga jij voor meer energie, meer power en een gelukkiger leven?