Orakelkaarten vormen een bron van inspiratie bij het verkrijgen van inzichten in verwarrende situaties. Ze bieden hulp bij het vinden van juiste oplossingen en het kiezen van de juiste weg en het beantwoorden van belangrijke levensvragen.

Orakelkaarten helpen bij het naar boven halen van onbewuste gedachten en gevoelens en bieden uitkomst bij het oplossen van blokkades. Ze ondersteunen bij het creĆ«ren van je hartenwensen en bij het bereiken van je levensdoel.       

In mijn praktijk verzorg ik op aanvraag diverse soorten kaartleggingen / prognoses waarbij ik gebruik maak van verschillende kaartendecks. Een prognose kan worden aangevraagd per e-mail (info@free-mind.nl), Whatsapp of via een Persoonlijk Bericht op de Facebookpagina van Free-mind (www.facebook.com/free.mind.nl) onder vermelding van je volledige naam, geboortedatum, woonplaats en e-mailadres. Na betaling wordt de prognose je binnen 5 dagen per e-mail toegestuurd. Deze prognose bestaat uit foto’s van de kaarten met de daarbij horende uitgeschreven uitleg.

De volgende kaartleggingen zijn bij mij aan te vragen:
– 3 kaart-legging (verleden, heden, toekomst)
– Levensdoel-legging
– Gezondheids-legging
– Keuze-legging
– Liefdes-legging
– Jaar-legging

De kosten zijn te vinden op de pagina Tarieven